Om gufler.dk

Efter mere end 16 år i IT-branchen, startede jeg gufler.dk, der som sin vigtigste målsætning har at hjælpe andre virksomheder til at få succes vha. effektiv og innovativ anvendelse af IT.

Gufler snakker om gufler.dk!

Siden endt uddannelse indenfor datalogi og informationspsykologi i 1990, har jeg haft mange forskellige jobs inden for IT-branchen - både tekniske og forretningsmæssige. Det har været et godt udgangspunkt for mig i mit arbejde som selvstændig.

I min tid i Microsoft var jeg med til at starte Microsoft Consulting Services i norden, en organisation der i dag tæller over 300 medarbejdere. I de første par år i en teknisk meget krævende rolle med ansvar for de største Microsoft Exchange projekter i Norden, og senere som en del af ledelsesteamet i den Nordeuropæiske organisation, med forskellige roller indenfor salg og forretningsudvikling.

Senest - før jeg startede egen virksomhed - har jeg været med til at opbygge en helt ny afdeling for mobile forretningsløsninger i Microsoft's udviklingscenter i Vedbæk. Et inkubations- og vækstprojekt som i den svære opstartsfase fik direkte støtte fra flere topledere i Microsoft, bl.a. Microsoft's administrerende direktør Steve Ballmer.

Værdigrundlag

gufler.dk er en uafhængig IT- og konsulentvirksomhed, der baserer sig på erfarne kræfter på alle niveauer. Vores forretning er bygget på en lang og praktisk erfaring, lysten til at være innovative, stor kreativitet, et højt engagement og fokus på kvalitet.

Menneskelige værdier som ærlighed, mod, ansvar, optimisme, loyalitet og tolerance, spiller en vigtig rolle i den måde vi arbejder på.


© 2013 gufler.dk | Grønsvinget 48 | 2730 Herlev | tlf.: 29 90 70 29 | cvr: 30251822